OM JPN

Hej! Mitt namn är Peter och jag driver JPN WEB DESIGN (JPN står för Jan Peter Nordlund). Jag har min arbetsplats mitt i hjärtat av Sundsvall men tar emot kunder från hela Sverige. Jag är djupt passionerad i webbdesign, sökmotoroptimering och tillhörande tjänster.

Mina tjänster

Jag jobbar med CMS-vektyget WordPress och tillhörande verktyg. Jag erbjuder tjänster som webbdesign, sökmotoroptimering (SEO), prestandaoptimering, webbanalys, SEO-analys, webbhotell, webbmaster, grafisk design, proffsfoto och utbildningar inom WordPress.

2003

Den första hemsidan

Jag skapade min allra första webbplats genom HTML och CSS när jag var 13 år gammal.

2016

Sökmotoroptimering 

Under 2016 började jag med SEO / Sökmotoroptimering.

2019

Första fakturan

Under 2019 började jag fakturera för tjänster inom webbdesign och SEO

2020

JPN WEB DESIGN

2020 registrerades domännamnet jpnwebdesign.se

Här kan du läsa mer om min historia

2021

RIPPLE46.se

Under 2021 registrerades domännamnet RIPPLE46.se
RIPPLE46 drivs av mig och min sambo. Vårt primära fokus är att skapa konstnärliga webbplatser som är interaktiva och blixsnabba på alla enheter. 

2022

Drakfjell.se

I slutet av 2022 registrerades domännamnet drakfjell.se 
Vi är ett gäng frilansare som går under ciatet: "Att skapa en snygg hemsida är enkelt. Att bygga den på rätt sätt kräver expertis." 

Drakfjëll är en webbyrå som behövs då vi upptäckte stora brister kring kvalitet och lojalitet kring branschen under våra år i branschen.

VARFÖR JPN?

Utmärk och personlig service

Jag eftersträvar att du alltid ska känna dig trygg och nöjd i att du valt mig som samarbetspartner. En god affär har alltid två vinnare. 

Moderna lösningar till rimliga priser

Jag har inga dyra omkostnader som du måste betala för vilket gör att ett samarbete med mig inte går att mäta sig med mina konkurrenter, plus att jag ställer upp på möten helt kostnadsfritt.

Blixtsnabb leverans och hjälp

Jag älskar det jag gör och kan inte få nog. Det är inte helt ovanligt att jag blir färdig med en skiss inom ett dygn eller ett projekt inom ett par dagar. När mina kunder önskar assistans hjälper jag till omgående oavsett tid på dygnet så vida jag inte står lite olämpligt till.

Gemytlig och professionell webbkonsult till din tjänst!

Med mig som webbkonsult kan du räkna med högsta kvalitet och service till ett pris som inte kostar skjortan. Ring eller kontakta mig idag så tar vi det därifrån! 🙂