Sökmotoroptimering / SEO i Sundsvall

JPN WEB DESIGN är en ett litet företag i Sundsvall med personlighet och passion för digital marknadsföring som webbdesign och sökmotoroptimering m.m.

Om du är på jakt efter en webbyrå / digital byrå så har du sylvasst alternativ här som inte kostar skjortan! Jag jobbar som SEO-konsult i Sundsvall men arbetar med kunder över hela Sverige.

Sökmotor / SEO-konsult

Nå toppen i sökresultaten på Google med SEO som är baserad på genuin och sylvass teknik. Sedan 2019 har jag hjälpt mina kunder att ta topplaceringar med önskade nyckelord i sökmotorer som Google vilket har genererat tusentals kronor med en teknik där man INTE behöver betala per klick.

Kostnaden för SEO

Det finns många olika typer av taktiker och kostnader då det kommer till SEO och kan man ingenting om det så är det lätt att man får betala mer än vad som behövs. Hos mig kan du räkna med ett lågt pris jämfört med många andra. Baserat på dina önskningar skräddarsyr jag en strategi för hur vi kan nå målet med 100% transparens och lojalitet.

100%

Kundnöjdhet
Sökmotoroptimering / SEO i Sundsvall
SEO / Sökmotoroptimering i Sundsvall till ett oslagbart pris seo
Photo by Jason Leung
Photo by JOSE LARRAZOLO
Photo by Alexey Lin
Photo by Markus Spiske
Photo by Lubomirkin

SEO - FEM STEG

Såhär arbetar jag med sökmotoroptimering

Med hjälp av branschens ledande verktyg som bl.a SEMrush och Googles verktyg ger mig full koll på i princip allt då det kommer till ta topplaceringar i sökmotorer som Google. Nedan har jag listat i fem steg om hur jag vanligtvis arbetar med SEO.

  1. Först analyserar jag konkurrenterna och håller stenhård koll på dom.
  2. Sen djupanalyserar jag din webbplats hälsa (Site Audit) i förhållande till sökmotoroptimering. Därifrån hämtar jag ut en rapport om vad som behöver bearbetas.
  3. Därefter genomför jag en nyckelordsanalys på önskade nyckelord och tar reda på sökvolymer och bearbetar eller skapar innehåll på din webbsida med slagkraftig text som har önskade nyckelord naturligt implementerade i texten.
  4. Under tiden håller jag koll på webbplatsens hälsa, nyckelordspositioner, konkurrenter och Googles algoritmer med hjälp av sensorer för att du inte ska tappa din position.
  5. Slutligen skickar jag en rapport till dig på genomfört arbete och positioner på nyckelord samt vad mitt arbete genererat i antal klick och exponering där du kan räkna med mer trafik och försäljning.

Här kan du läsa mer om vad sökmotoroptimering är och hur det fungerar.

VARFÖR JPN

Fördelar med JPN WEB DESIGN

Billig SEO i Sundsvall

Bara för att det är billigt behöver inte betyda dåligt. Låt mig förklara! Jag har inga dyra omkostnader som du måste betala för vilket gör att ett samarbete med mig inte går att mäta sig med mina konkurrenter, plus att jag ställer upp på möten med kort varsel helt kostnadsfritt. Om du är på jakt efter en SEO konsult till ett oslagbart pris i Sundsvall så är detta en no-brainer!

Passion och kärlek till yrket

Jag älskar det jag gör och kan inte få nog då jag är djupt förälskad i sökmotoroptimering! Det är bland det bästa jag vet att landa toppositioner i sökmotorerna på önskade nyckelord. När jag inleder ett samarbete med en klient så är det vanligt att jag börjar med projektet redan samma dag och när mina klienter önskar assistans så hjälper jag till omgående oavsett tid på dygnet så vida jag inte står lite olämpligt till.

Utmärkt service

Jag eftersträvar att du alltid ska känna dig trygg och nöjd i att du valt mig som samarbetspartner. En god affär har alltid två vinnare!

SEO Sundsvall

Med mig som SEO–konsult i Sundsvall hjälper jag dig att nå toppen i sökmotorerna med en teknik som förhåller sig efter regler och policies där du kan räkna med ökad trafik och försäljning! Ring eller kontakta mig idag så tar vi det därifrån! 🙂