Tjänster

Här finner du alla tjänster som jag erbjuder.

Webbdesign i Sundsvall

Sedan 2019 har jag hjälpt mina kunder med skräddarsydda hemsidor som återspeglar företagets image till ett rimligt pris. Jag arbetar med WordPress (content management system) och professionella verktyg.

Läs mer här

SEO / Sökmotoroptimering i Sundsvall

Sedan 2019 har jag hjälpt mina kunder att ta topplaceringar på önskade nyckelord i sökmotorer som Google vilket har genererat miljontals kronor med en teknik där man INTE betalar per klick.

Läs mer här

Webbmaster / Support

Önskar du att överlåta all administrering av vad en webbplats innebär så skulle jag se det som en stor ära att få bära det ansvaret. Tillsammans skräddarsyr vi ett serviceavtal som passar dig. Med mig som webbmaster så kan du räkna med att säkerheten och driften upprätthålls och att din webbplats fungerar som den ska.

Support

Om du önskar en lättare redigering någon gång ibland eller om du kör fast så hjälper jag gärna till. Antingen skräddarsyr vi en lösning som passar dig bäst eller så kontaktar du mig när du behöver hjälp helt enkelt!

Prestandaoptimering

Det är viktigt att en webbplats är snabb. Riktlinjen är en laddningstid på under 3 sekunder för att ladda en webbsida och det gäller stationär dator som mobil enhet.

Varför ska man prestandaoptimera sin webbplats?

Ingen gillar en långsam webbplats eller långa buffringstider. Det finns flera olika studier för hur skadligt det är med långsamma webbplatser som exempelvis förlust av kunder. En studie från Ericsson visar att 38% av mobilanvändarna under tidspress blir stressade av långa laddningstider (ref. nedan).

Tunga filer

Den vanligaste anledningen till att en webbsida laddar långsamt är att den innehåller tunga filer som bilder eller filmer. Dessa behöver komprimeras för att webbsidan ska kunna laddas snabbare. Med rätt verktyg och kunskap är det möjligt att sänka storleken avsevärt utan att det berör kvaliteten.

En lätt åtgärd

Komprimering av tunga filer och cachetillägg gör susen! Självklart går det att trimma webbplatsen ytterligare med andra tekniker men det brukar inte behövas. Vissa påstår att man inte behöver vara så petig då det kommer till laddningstider, det är viktigare att webbplatsen är snygg och användarvänlig. Jag håller tyvärr inte med. En webbplats ska vara snabb, snygg och användarvänlig.

Webbanalys

Med hjälp av analysverktyg kan man studera trafiken på webbplatsen för att sätta upp en plan för att verktställa strategiska förbättringar till att öka trafik och försäljning.

Vad kostar det?

Det beror helt och hållet på vad du önskar för typ av samarbete eller hur omfattande du vill att rapporterna ska vara. Självklart skräddarsyr vi en lösning tillsammans som passar ditt behov till ett konkurrenskraftig pris.

Webbanalys

Med hjälp av Google Analytics är det möjligt att analysera webbplatstrafiken in i minsta detalj som geografi, kön, ålder, använda enheter och beteenden med mera.

SEO-analys

Önskar du en uttömmande rapport för din webbplats hälsa (Site Audit) om vad som behöver verkställas i SEO hänseende för att ta en bättre placering i sökresultaten? Önskar du en uttömande rapport för sökord och dess trender över tid? Önskar du backlinkanalys eller något helt annat? Med SEO-analys kan man ta reda på det mesta. Här kan du läsa om mig som SEO-konsult.

Prestandaanalys

Har du en webbsida som laddar långsamt? Jag erbjuder hjälp inom prestandaoptimering för att sänka laddningstiderna. Här kan du läsa mer om prestandaoptimering, varför det är viktigt och vad man ska tänka på.

Rapporter eller serviceavatal

Önskar du enkla eller avancerade rapporter kring sökord och sökvolymer eller månadsrapporter på vilka positioner dina webbsidor har kring ett nyckelord? Vill du kunna studera webbtrafikens data eller optimera laddningstiderna? Möjligheterna är många då jag erbjuder rapporter och serviceavatal inom området.

Webbhotell

Hyr utrymme genom mig från 1 – 100 GB med WordPress installerat + säkerhetsprogram. Jag övervakar säkerheten dygnet runt och ser till att din domän alltid hålls online, uppdaterad, fungerar som den ska och är säkrad från intrång.

Grafisk Design

Arbetet sker med licenserade program och alla genomförda uppdrag ger kunden fullständiga och exklusiva rättigheter till alla filer.

Logotype, visitkort, flyers och illustreringar med mera. 

Proffsfoto

Redigeringsarbete sker med licenserade program.