Webbdesign i Sundsvall

Stick ut från mängden med genuin webbdesign i WordPress! JPN WEB DESIGN är en ett litet företag i Sundsvall med djup passion inom digital marknadsföring som webbdesign och bland annat sökmotoroptimering m.m. 

Om du är på jakt efter en webbyrå / digital byrå har du ett sylvasst alternativ här då priserna skiljer sig avsevärt.

Webbdesigner som inte kostar skjortan

Jag jobbar som webbdesigner i Sundsvall men tar emot uppdrag från Sveriges alla platser. Sedan 2019 har jag hjälpt mina kunder med skräddarsydda hemsidor som återspeglar företagets image till ett rimligt pris. Jag arbetar med WordPress (content management system) och professionella verktyg.

Vad kostar webbdesign/en hemsida?

Mina priser varierar beroende på hur omfattande kundens önskningar är men vanligtvis kostar det mellan 7.500 kr till 30.000 kr. Jag tar ett fast pris för design men när det kommer till andra tjänster arbetar jag per timme. Därför föredrar mina kunder ett serviceavtal som betalas månadsvis.

100%

Kundnöjdhet
Webbdesign i Sundsvall

“Dunder service! Förståelig och rakt på sak, vi fick verkligen den hjälp vi behövde med hemsidan till ett bra pris. Skulle aldrig kunna tänka mig att anlita någon annan.”

Sunita & Viktor, Chaow Praya River

Webbdesign i Sundsvall till ett oslagbart pris webbdesign

”Jag är himla glad att jag fick hjälp av Peter. Min förra hemsida var så himla stel och tråkig. Men efter att Peter hade lagt vantarna på den så lyfts den till skyarna!”

Emil, ay-Mill

Webbdesign i Sundsvall till ett oslagbart pris webbdesign

”All vår kontakt med JPN har varit via e-mail och det har fungerat perfekt med snabb, effektiv och tydlig kommunikation. Vi upplever att vi fick fullservice på alla plan.”

Ewa & Erja, EWERAA

Webbdesign i Sundsvall till ett oslagbart pris webbdesign

”Jag är mäkta imponerad över hur Peter tog in mina önskningar och skapade något ännu bättre än min vision. Min hemsida är ett tydligt bevis på den kunskap han sitter på.”

Natalie, Nanolashes by Nattaja

Webbdesign i Sundsvall till ett oslagbart pris webbdesign

”Peter är otroligt lyhörd när det kommer till att förverkliga tankar och idéer, arbetet med att bygga upp vår hemsida har varit ett nöje att göra med honom. Närvarande och snabb återkoppling är bara några av orden som kan beskriva Peter.”

Andreas, Åre Torg Hotell

Webbdesign i Sundsvall till ett oslagbart pris webbdesign

WEBDESIGN - FEM STEG

Såhär arbetar jag med webbdesign

Med hjälp av WordPress och professionella verktyg skapar jag snygga och snabba webbplatser som är anpassat till alla enheter. Nedan har jag listat i sex steg om hur jag vanligtvis arbetar med webbdesign. 

  1. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt kommer jag att behöva veta om ditt företag, vision och hur du tänker kring området ”hemsida” för att ta reda på vad du behöver och önskar. 
  2. Har du en vision om du hur önskar att din hemsida ska se ut? Annars kommer jag att inspirera dig utifrån dina önskningar. När du är nöjd går vi vidare till nästa steg. 
  3. Jag bygger en skiss med exempelbilder/text för dator och kommer att skicka en webbadress till dig där du får ta del av arbetet och tycka till. Jag anpassar mig efter dina önskningar tills att du blir nöjd. 
  4. Därefter bygger jag skissen för mobil och padda. När du är nöjd går vi vidare till nästa steg. 
  5. Önskar du att knyta till något system eller automatisering? Detta kommer att testas många gånger från min sida med olika enheter m.m. för att se till att allting fungerar som det skall. Slutligen kommer du att få testa detta för att säkerställa så att vi kan gå vidare till nästa steg. 
  6. Om du önskar att jag hjälper dig med att implementera text och bilder kommer jag att ställa några frågor kring detta som prestandaoptimerade bilder eller sökmotorvänlig text. 
  7. Slutligen bestämmer du hur vi går vidare om vi knyter ihop påsen här eller om du önskar ett serviceavtal för driften av webbplatsen, analys, sökmotoroptimering eller om du vill att jag lär dig hur du kan sköta webbplatsen själv m.m.

VARFÖR JPN

Fördelar med JPN WEB DESIGN

Blixtsnabb leverans och hjälp

Jag älskar det jag gör och kan inte få nog. Det är inte helt ovanligt att jag blir färdig med en skiss inom ett dygn eller ett projekt inom ett par dagar. När mina kunder önskar assistans hjälper jag till omgående oavsett tid på dygnet så vida jag inte står lite olämpligt till.

Billig hemsida i Sundsvall

Bara för att det är billigt behöver inte betyda dåligt. Låt mig förklara! Jag har inga dyra omkostnader som du måste betala för vilket gör att ett samarbete med mig inte går att mäta sig med mina konkurrenter, plus att jag ställer upp på möten med kort varsel helt kostnadsfritt. Om du är på jakt efter en webbdesigner till ett oslagbart pris i Sundsvall så är detta en no-brainer! Här kan du läsa mer om kostnader och vad som ingår hos mig.

Utmärkt service

Jag eftersträvar att du alltid ska känna dig trygg och nöjd i att du valt mig som samarbetspartner. En god affär har alltid två vinnare, för mig är det extremt viktigt att du ska känna dig fullkomligt nöjd hela vägen.

Webbdesign Sundsvall

Med mig som webbdesigner i Sundsvall kan du räkna med högsta kvalitet och service till ett pris som inte kostar skjortan. Ring eller kontakta mig idag genom kontaktformuläret så tar vi det därifrån! 🙂